2 Cool For School: de leukste schooltassen!

Als het nieuwe schooljaar weer voor de deur staat, dan moet je natuurlijk wel een goede schooltas hebben om je schoolspullen in te vervoeren. Ben jij ook nog op zoek naar een mooie tas om het schooljaar goed mee te beginnen? In dit artikel delen we de leukste schooltassen!

Herschel rugzakken: trendy én tijdloos

De rugtas is veruit de populairste keuze bij scholieren wanneer het om schooltassen gaat. Een zeer geliefd merk is bijvoorbeeld Herschel, die elk jaar ook met een aantal leuke limited edition rugzakken komt. Als je dus op zoek bent naar een speciale rugtas voor naar school, ben je bij Herschel op het juiste adres. Maar ook als je een klassieke en tijdloze schooltas wil, zit je bij dit Canadees merk wel goed. De donkerblauwe of zwarte rugzakken in de modellen Little America of Heritage met bruin leren details kun je de aankomende schooljaren blijven dragen, zonder uitgekeken te raken!

Leren shoppers: classy en duurzaam

Ben je niet zo’n fan van rugtassen? Dan is een shopper ook een goede optie om als schooltas te gebruiken. Kies er een van een groot formaat en van goede kwaliteit, bijvoorbeeld gemaakt van mooi leer. Leer is namelijk lekker stevig en wordt alleen maar mooier naarmate je het vaker gebruikt. Een leren shopper is dus ideaal om elke dag alle zware schoolboeken en een laptop in te vervoeren! Een leren tas is vaak wel duurder dan de meeste andere schooltassen, maar je zult er wel nog jarenlang plezier van hebben. Een shopper van leer is dus niet alleen perfect voor naar school, want je kunt deze tas daarna ook voor je vervolgstudie of zelfs voor werk gebruiken. Merken zoals MYOMY en Burkely maken de mooiste leren tassen van goede kwaliteit leer die je nog vele jaren nadat je van school af bent, kunt gebruiken.

Reacties zijn gesloten.