BBQ boot – Heerlijk varen

Wat heb ik een heerlijke verjaardag gehad op de BBQ boot van Event op het water. Samen met al mijn dierbaren genoot ik van het zalige eten, het prachtige, rustige water en de relaxte sfeer. Iedereen had het erg naar zijn zin! Alles was top geregeld dankzij Event op het water. Het eten was lekker, de bediening vriendelijk, de voorzieningen goed en de prijs was zeer scherp. Ik had niks te klagen!

BBQ boot huren bij Event op het water

 • Levert kwaliteit
 • Mooi aangeklede BBQ boot, uitstekende service en overheerlijke gerechten
 • Zeer scherpe prijzen
 • Ze komen hun afspraken na

BBQ boot

  Met de BBQ boot varen in Rotterdam

  We verzamelden ons in Rotterdam. Daar stapten we op de BBQ boot. Eenmaal aan boot vervoerde de schipper ons naar het Rotterdamse havengebied. Als geboren en getogen Rotterdammer was dat fantastisch! We genoten van het uitzicht op het water, van het prachtige weer, van de BBQ boot en Rotterdam.

  BBQ boot in Amsterdam

  Ik kon er ook voor kiezen om met de BBQ boot naar Amsterdam te gaan. Maar dat kon ik mijn Rotterdamse familie niet aan doen. Volgens de schipper is varen door de Amsterdamse grachten ook een leuke dagbesteding.

  BBQ arrangementen

  Ik kon kiezen tussen diverse BBQ arrangementen. Uiteindelijk koos ik voor het BBQ Deluxe arrangement. Een zeer gevarieerd BBQ menu met vijf vlees- en visgerechten. Onder meer kogelbiefstuk, kipsate en gekruide kippendijen. Het Deluxe arrangement is voor 25 personen of meer.

BBQ

  Een spetterend feest geven op een partyboot

  Naast een BBQ boot verhuurt Event op het water ook partyboten. Heerlijk met de voetjes van de vloer en meeblèren met de muziek. Alle schepen van Event op het water beschikken over barfaciliteiten en professionele audiovisuele apparatuur.

  Huur ook een barbecue boot!

  Het was een unieke ervaring op de BBQ boot. Mocht u nog een locatie zoeken voor uw verjaardagsfeest of bedrijfsfeest, dan is een BBQ boot zeker een aanrader!

Reacties zijn gesloten.