Beroepskleding kopen

Voor mijn bedrijf en werknemers was ik nog op zoek naar een (web)winkel voor beroepskleding kopen om ons imago te verbeteren en wat klantvriendelijker over te komen.

Mijn ervaring

Op de site werd aangegeven dat ze altijd verder gaan dan alleen de kleding. Deze kleding draagt ook bij aan een klantvriendelijke uitstraling en een beter imago, dit was precies wat ik zocht. In plaats van dat ik zelf al een plan moest hebben van wat ik wilde, dacht het personeel met mij mee.

Naast dat ik kon bellen en mailen kon ik ook een afspraak inplannen. Ze hebben 4 showrooms waar je naartoe kan voor op een afspraak. Daarvan was er ook 1 locatie in België (Antwerpen). Daarentegen gaan ze ook met alle liefde je persoonlijk opzoeken om daar jou te informeren en te inspireren over de verschillende mogelijkheden. Nadat ik bij hun op afspraak was geweest, ben ik gelijk goed geholpen. Het personeel is super vriendelijk en behulpzaam. Nu wij onze bedrijfskleding hebben krijgen we ook veel complimenten van klanten dat het er goed uit ziet.

Reacties zijn gesloten.