Beschermd wonen

Beschermd wonen van Alex Cares zorgt ervoor dat mensen die ondersteuning nodig hebben bij hun leven, toch op zichzelf kunnen wonen. Iedereen is anders. Daarom is die ondersteuning die dit bedrijf biedt voor iedereen anders. Om deze reden wil Alex Cares zien wie de desbetreffende persoon is en wat diegene nodig heeft. Middels oprechte aandacht en interesse bepalen zij wat iemand nodig heeft. Zodoende kan diegene optimaal in eigen kracht komen te staan. Bij Alex Cares kun je o.a. terecht voor beschermd wonen in Leeuwarden, Heerenveen en Drachten.

Wonen onder begeleiding

Bescherm wonen in Leeuwarden

Beschermd wonen in Leeuwarden is fijn voor mensen die er zelf niet meer uit komen. hierbij geniet je van de juiste ondersteuning die bij jou past. Daarnaast geniet je ook nog eens van financiële hulp. Dankzij de juiste zorg en ondersteuning van Alex Cares kun je zo optimaal mogelijk leven. Je kunt meedoen in de maatschappij. Precies op de manier die jij fijn vindt.

Ook in Heerenveen

Daarnaast kun je hier ook terecht voor beschermd wonen in Heerenveen. Beschermd wonen is een stap verder in de zorg dan ambulante hulp aan huis. Je kunt het door een verstandelijke beperking of psychische kwetsbaarheid lastig vinden om zelfstandig te wonen. Alex Cares zorgt voor huisvesting, thuisondersteuning en voor zorgverlening in combinatie met financiële hulp. Dat is dan ook het specialisme van dit bedrijf. Daarnaast heb je ook de optie tot 24-uurs zorg en krijg je altijd persoonlijke begeleiding van een vaste begeleider.

Ales Cares

Beschermd wonen Drachten en omgeving

Beschermd wonen in Drachten is ook een optie. De medewerkers helpen je om meer structuur in je leven te krijgen. Maar ook een prettige leefomgeving, zorg op dagelijkse basis en meer structuur in je leven. Ook kijken zij samen met jou naar hoe je dagen wilt invullen. Wil jij je tijd besteden aan school of werk? Of ga je liever naar een plek voor dagbesteding? Dit bedrijf zorgt er graag voor dat je weer optimaal in je eigen kracht komt staan.

Reacties zijn gesloten.