Bewindvoering in Veenendaal, Ede en Doetinchem

2 min read
Schuldhulp

Voor mijn dementerende moeder heb ik bewindvoering aangevraagd. Dat wordt alleen toegekend als iemand wilsonbekwaam is verklaard. Ofwel: als iemand niet langer zelfstandig financiële beslissingen kan nemen. Bijvoorbeeld in het geval van vergevorderde dementie. Nu mijn moeder onder bewind staat, beschikt ze niet meer over haar eigen geld. Het geldbeheer komt in handen van een bewindvoerder.

Jansen Bewindvoering heeft deskundige kennis in huis

  • Onze bewindvoerders handelen snel
  • Persoonlijke aandacht
  • 30 jaar ervaring als gerechtsdeurwaarder
  • Deskundige kennis

Bewindvoering in Veenendaal

Ik heb de hulp ingeschakeld van Jansen Bewindvoering. Als bewindvoering in Veenendaal en omgeving zorgen zij voor mijn moeders financiën. De bewindvoerder heeft het recht gekregen om over haar uitgeven te beslissen. Zodoende kan niemand bij haar aan de deur komen om te proberen haar geld af te troggelen. Ze is nu beter beschermd.

Schuldhulp krijgen

Bewindvoering in Ede

Bewindvoering aanvragen voor iemand anders in bijvoorbeeld Ede of omgeving is lastig. Een kantonrechter moet de aanvraag eerst goedkeuren. Mijn moeders dementie is vergevorderd, dat is helaas een feit. Maar wanneer is de ziekte zo ver gevorderd dat iemand wilsonbekwaam kan worden genoemd? Een lastige kwestie waar moeilijk een antwoord op te vinden is. Mocht u ook een familielid hebben die dementerend is, raad ik aan om een goede bewindvoerder te zoeken, zoals Jansen Bewindvoering. Zij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bewindvoering in Ede, Doetinchem en Veenendaal.

Bewindvoering in Doetinchem

In Doetinchem bewindvoering nodig? Dan kunt u dus ook terecht bij Jansen Bewindvoering. Ik heb gekozen voor dit bedrijf, omdat ik bij het kennismakingsgesprek direct een goed gevoel kreeg. Nu ze al een paar maanden de financiële zaken regelen voor mijn moeder, kan ik alleen maar concluderen dat ze hun werk goed doen.