Bijbaan Veldhoven 16 jaar

Op zoek naar een bijbaan in Veldhoven 16 jaar, dan is deze blog misschien wel interessant voor jou. Bij McDonald’s vragen ze regelmatig nieuwe werknemers en wellicht zit hier jouw droombaan wel tussen. Je kan hier vaak al meteen beginnen en jezelf opwerken naar een hogere functie. Voordeel is om na jouw studie wat extra’s te kunnen verdienen, waarmee je lekker leuke dingen kan doen. Zoals kleding of andere spullen kopen en gezellig uit gaan met vrienden.

Leuke bijbaan in Veldhoven voor 16 jaar en ouder

Wil jij ook graag bij deze hamburgertent werken, kijk dan snel op de website. Wellicht vragen ze bij jou in de buurt ook om nieuwe werknemers. Wie weet ga jij eerdaags dan ook carrière maken bij de McDonald’s. Want wist je dat je hier niet alleen een management traineeship kan volgen, maar zelfs jouw MBO diploma kan halen. Kijk op de website voor de vele mogelijkheden en wie weet hoor jij eerdaags ook bij de crew van dit bedrijf.

Omdat ik veel vrije tijd had naast mijn studie, ben ik hier gaan solliciteren. Inmiddels werk ik al twee maanden met heel veel plezier bij deze keten. Elke dag is weer anders en dat maakt het juist zo leuk om hier te werken.

Reacties zijn gesloten.