Blij met het aanschaffen van koffiebonen voor op kantoor

Ik heb samen met mijn medewerkers besloten om koffiebonen op kantoor aanschaffen. Ik heb een nieuwe, goede koffiemachine gekocht voor op kantoor en daar horen natuurlijk ook goede koffiebonen in! Zelf ben ik een enorme koffieliefhebber en dat wil ik graag ook delen met mijn medewerkers. Het leuke is dat ik op de site zag dat je uit heel veel soorten koffiebonen kunt kiezen. Iedereen mocht zeggen welke soorten bonen hij of zij het liefste wilde hebben. We bestellen nu soort voor soort, degene met de meeste stemmen als eerste, daar zijn we mee begonnen. Zelf vind ik dat wel leuk om af te wisselen, om nieuwe smaken te leren kennen. En wat een keuze staat er op de site zeg. Al die smaken, al die soorten, uit heel veel verschillende landen komen die bonen, echt fantastisch.

Samen besloten

Naast dat ik blij ben met de koffiebonen voor op kantoor vind ik het ook leuk dat we dit als team hebben besloten. Dan smaakt de koffie extra goed! Wij gaan lekker alle soorten een keer uitproberen. Goed voor de teamspirit en voor goede koffie op kantoor!

Reacties zijn gesloten.