Boomstamtafel

Toen ik voor het eerst op mezelf ging wonen, heb ik een mooi interieur gekocht. Het was van degelijk materiaal. Die meubels waren eigenlijk nog steeds goed, maar na 15 jaar was ik er toch wel op uitgekeken en ik wilde iets compleet anders. Ik heb heel wat (web)winkels bezocht, maar overal kwam ik niet tegen wat ik zocht. Ik wilde namelijk iets anders dan anders hebben, maar het moest wel van degelijk materiaal gemaakt zijn, zodat ik hier weer jaren mee vooruit kon. Bij Binnenshuys vond ik wat ik zocht. salon boomstamtafel

Boomstamtafel bij Binnenshuys


Bij Binnenshuys verkopen ze geweldige boomstamtafels. Omdat de tafels dus van boomstammen gemaakt zijn, is geen enkele tafel hetzelfde. Je hebt dan dus echt een unieke tafel. Ik heb gekozen voor een salontafel en een eettafel. Beiden gemaakt van een boomstam. Ze zijn van hetzelfde hout en passen dus heel goed bij elkaar. Ik was gelijk op slag verliefd op deze tafels en heb deze dus besteld.

Tafel

Levering


Na enkele weken geduld te moeten hebben, werden de tafels bezorgd. Toen ze op hun plaats stonden, was ik echt voor de volle 100% tevreden. Door deze twee nieuwe tafels had mijn interieur een compleet nieuwe look gekregen. Ik was, en ben, daar erg blij mee!

Reacties zijn gesloten.