Creatief kinderfeestje in Tilburg organiseren?

Is het weer tijd om een kinderfeestje in Tilburg of omgeving te organiseren en wil je voor een creatief kinderfeestje gaan? Voor het kinderfeestje van mijn zoontje (10) heb ik dit jaar gekozen voor een activiteit bij Flappie Kids. Daar kun je met een groepje kinderen terecht voor diverse leuke kinderfeestjes in Tilburg omgeving. Denk aan unieke activiteiten zoals een escape room voor kinderen, Virtual Reality Game feestje en workshops zoals kaarsen maken, graffiti spuiten en een make-up en catwalk party.

Kant en klaar kinderfeestje inclusief eten

Ik heb voor mijn zoon gekozen voor de Escaperoom “the bom”. Ik vond het ideaal dat ik van tevoren kon aangeven dat de kinderen vooraf ranja met een zakje chips kregen en naderhand friet en een snack konden eten. Dit kon ik dus allemaal mooi uitbesteden. Naar mijn ervaring heb ik van de volgende voordelen kunnen profiteren door mijn kinderfeestje voor de jongens in Tilburg te vieren bij Flappie Kids:

 • Prijs en kwaliteit t.o.v. overige concurrentie
 • Groot aanbod aan activiteiten, zelfs een escape room opgezet
 • Aantal jaren ervaring met het organiseren van leuke kinderfeestje in Tilburg;
 • Flexibele organisatie qua activiteiten en denken mee voor leeftijd en interesse kinderen wat leuk is;
 • Activiteit inclusief eten en drinken (eigen keuze);
 • Alle activiteiten kunnen ook met slecht weer, want alles is binnen en er is prettige begeleiding aanwezig;
 • Gratis parkeren op locatie;
 • De kinderen hadden de tijd van hun leven!
Mijn oudste zoon heeft een top feestje gehad met klasgenootjes. Voor de jongste heb ik over een paar maanden ook al een leuk kinderfeestje bij Flappie Kids op het oog.. Ik raad Flappie Kids dan ook absoluut aan voor leuke kinderfeestjes in Tilburg omgeving.

Kinderfeest

Kinderfeestje jongens Tilburg

Om je snel een beeld te geven van de opties voor een kinderfeestje voor jongens nabij Tilburg, hier een op rij wat ik overwogen heb voor mijn zoon van 10 met klasgenootjes van 9 à 10 jaar:

 • Escape Room – 2 keuzes
 • Workshop graffiti
 • Workshop Fluor graffiti
 • Kinderdisco (leuk met hele klas)
 • Workshop 3D hands
Kinderfeestje meisjes Tilburg

Organiseer je een kinderfeestje voor meisjes in Tilburg? Dan is de keuze echt reuze bij deze organisator van kinderfeestjes in Tilburg. Ik heb ook een dochter van 7 die over een tijdje 8 wordt en voor haar zou ik wel één van onderstaande activiteiten kiezen voor haar meidenfeestje:

 • Workshop kaarsen maken
 • Workshop spiegel
 • Workshop fotolijstjes
 • Workshop lamp
 • Workshop 3D hands
 • Make-up party
 • Bloempot pimpen
 • Catwalk party

Feest kinderen

Laat Flappie Kids jouw kinderfeestje organiseren in Tilburg!

Tegenwoordig hebben ouders het al druk genoeg, ík in ieder geval wel. Voor mij is het een uitkomst dat Flappie Kids een zeer divers aanbod biedt voor de invulling van een kinderfeestje voor meisjes en jongens. In Tilburg omgeving kun je wel zelf moeite doen en de creabea moeder uithangen, maar je kunt je kind ook een goed georganiseerd feestje geven met vriendjes en vriendinnetjes zónder hier zelf heel druk mee te zijn! De prijs per kind is overigens zeer betaalbaar voor alle workshops. Je hebt een leuk, creatief en actief uitje als kinderfeest in Brabant en je kunt hier zelfs een aantal jaar bij iedere verjaardag terugkomen voor een feestje. Ze bieden de leukste workshops voor een stoer feestje of creatief kinderfeestje in Tilburg.

Reacties zijn gesloten.