Glas in lood reparatie Haarlem

Heeft u een raam gemaakt van Glas in lood dat stuk is? Dan is Glas in lood reparatie Haarlem iets voor u! Bij glas in lood Haarlem helpen ze u graag met het repareren van uw glas in lood ramen. Glas in lood ramen zijn vaak al eeuwenoud. Daarom kan het best eens voorkomen dat een glas in lood raam beschadigd.

Hoe glas in lood reparatie Haarlem te werk gaat :

 

  • Eerst wordt de beschadiging zorgvuldig bekeken en wordt er bepaald wat de schade aan het glas in lood raam is.
  • Er wordt een plan van aanpak gemaakt, hiervan brengen wij u op de hoogte voordat wij beginnen met de reparatie.
  • Hierna bepalen wij de kleur van het glas, wij gaan op zoek naar glas met dezelfde kleur.
  • Hierna zullen wij zeer voorzichtig het glas in lood gaan vervangen.

 

Mijn ervaring met glas in lood reparatie Haarlem  

Ik ben een groot fan van glas in lood ramen. De reden dat ik zo’n groot fan ben is, elk raam vertelt een eigen verhaal. Ik vond het dan ook erg zonde dat een raam van mij kapot ging. Ik heb meteen glas in lood reparatie Haarlem ingeschakeld en die hebben het netjes opgelost. Ik ben hier zeer tevreden mee en ik raadt glas in lood reparatie zeker aan iedereen aan!

Reacties zijn gesloten.