Heerlijke saunabon voor mijn verjaardag gehad: pure verwennerij

Voor mijn verjaardag had ik een saunabon gekregen van mijn vriendinnen en dat vond ik natuurlijk erg leuk. Ik ga namelijk graag naar Thermen Nijmegen voor een lekkere massage of sauna en dat weten mijn vriendinnen heel goed. Ik reserveer dus zo snel mogelijk om een middagje te ontspannen in de sauna en vorige week was het dan eindelijk zo ver! Ik vind Thermen Nijmegen altijd voelen alsof ik thuiskom, want het is er gegarandeerd genieten. Het personeel is er heel vriendelijk en behulpzaam en daarnaast is het hier ook hygiënisch (iets wat niet altijd bij iedere sauna is).

Temperaturen

Naar mijn lievelings sauna met de saunabon

Op de bon die ik gekregen heb, stond een aardig bedrag dus ik kon hiervan meerdere keren naar de sauna gaan. Bij Thermen Nijmegen kun je kiezen uit verschillende soorten sauna’s, maar mijn lievelings sauna is absoluut de 80 °C Eucalyptus sauna, waar elke 60 minuten eucalyptusolie opgegoten wordt. Ik vind eucalyptus echt heerlijk, want het is zo fris voor je luchtwegen en je krijgt echt het gevoel alsof je longen worden schoongemaakt. Ik kon dus echt niet wachten tot ik weer in deze heerlijke Eucalyptus sauna kon zitten! Ik werd bij aankomst zoals altijd vriendelijk ontvangen door de receptie met een lekkere kop koffie. Daarna werd ik naar de kleedkamers geleid. De sauna was weer puur genieten! Ik heb echt kunnen ontspannen en aangezien ik op een doordeweekse middag ging, was het heel erg rustig en had ik bijna de hele sauna voor mezelf. Ik ben er ook wel eens geweest toen het wat drukker was, maar ook dan is het eigenlijk nog steeds fijn om er te zijn, want de sauna is best groot. Je hebt hier dus eigenlijk nooit last van anderen. Er staat nog steeds een bedrag op mijn saunabon, dus ik ga volgende week lekker nog een keer!

Hot stone

Reacties zijn gesloten.