Hulp bij omgevingsvergunning was verreist voor de uitbreiding van ons pand

1 min read

Een maand geleden hebben we als bedrijf besloten om te proberen om ons pand uit te breiden. Dit gaat natuurlijk niet zomaar, en dat wisten wij zelf ook wel. Hier heb je namelijk een vergunning voor nodig. Omdat we zelf absoluut geen verstand hebben van vergunningen, zijn we als bedrijf zijnde ook verreist om hulp in te schakelen op dit gebied. Dat is dan ook de reden dat we hiernaar opzoek zijn gegaan.

Vergunningkenners

‘’Was precies wat we zochten’’

Deze week hebben we gezocht naar hulp op het gebied van vergunningen, met name hulp omgevingsvergunning. We wilden gewoon samen met een bedrijf gaan kijken hoe we de vergunning konden binnen halen. Het bedrijf dat we voor de hulp omgevingsvergunning hebben gevonden is VergunningKenners. Op de site van VergunningKenners stond dat we samen met hen om de tafel gaan zitten om eens te bekijken wat er allemaal nodig is om uw vergunning aan te kunnen vragen. Dit was precies wat we zochten en daarom contacteerde we VergunningKenners.

Vertrouwen in een goede afloop

Vandaag kregen we dan eindelijk een reactie van het bedrijf op onze mail. Ze gingen akkoord met de aanvraag om hulp omgevingsvergunning en we maakten inderdaad een afspraak om samen rond te tafel te gaan. We hebben alle vertrouwen in een goede afloop en we hopen natuurlijk dat we op korte termijn kunnen gaan beginnen met bouwen.