Inbouwzwembad in je eigen tuin laten plaatsen?

1 min read

Een inbouwzwembad is toch geweldig om dit in je eigen tuin te hebben? Je dient natuurlijk wel de ruimte ervoor te hebben om dit waar te maken. Als je net zoals ons een grote tuin hebt, dan raad ik je het zeer zeker aan om dit te overwegen. Niks is fijner om het in je eigen tuin te realiseren. Niet meer naar de zwembad toe gaan, maar gewoonweg de achterdeur open zetten.

Zelf zijn wij ook druk bezig met het zoeken naar een nieuwe zwembad. Voorheen kochten wij de standaard plastic versie die iedereen wel heeft. Alleen is het een groot probleem als wij het willen opruimen. Het water dient geregeld te worden vervangen. Dit omdat de bacteriën anders de overhand gaan nemen en daar zit ik niet op te wachten. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een oplossing hiervoor.

inbouwzwembad

De inbouwzwembad gevonden online!

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om op het internet te gaan zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kan helpen. Al vrij snel kwam ik terecht bij een inbouwzwembad van Nieuw Atlantis. Dit bedrijf maakt het namelijk mogelijk om een zwembad in te graven in onze eigen tuin! Je raad natuurlijk al wel waar wij voor hebben gekozen.