Industriële deuren van Van Galen Interieur

2 min read
Van Galen

Industriële deuren koopt u bij Van Galen Interieur. Deze deuren creëren een stijlvolle en moderne look in uw huis. De deuren zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen. Hierbij kunt u denken aan draaideuren, taatsdeuren en schuifdeuren.

Industriële deuren | deuren compleet naar uw wens

Wanneer u ervoor kiest om industriële deuren aan te schaffen bij Van Galen Interieur, geniet u van verschillende voordelen:

  • Nette en secure werkwijze;
  • Uitstekende kwaliteit voor lage prijs;
  • Goedkoper dan de concurrentie;
  • Stel zelf online uw binnendeur samen.

Industriele deur

Verschillende binnendeuren

U kunt bij Van Galen Interieur verschillende industriële binnendeuren vinden. Hierbij kunt u denken aan industriële schuifdeuren en draaideuren. Verder kunt u ook kiezen uit zeer veel verschillende soorten glas en handgrepen.

Schuifdeuren van industrieel uiterlijk

Een mooie, industriële schuifdeur kan uw interieur helemaal afmaken. Deze binnendeuren zijn altijd voorzien van een bijpassend kozijn zodat de stijl helemaal doorgetrokken wordt. De stijl van deze deuren gaat perfect samen met een industrieel interieur. Hierbij kunt u denken aan gemetselde muren, staaldraad meubels en betonlook elementen. Uiteraard kunt u deze deuren ook perfect combineren met een wat neutraler interieur. Hierdoor vallen ze extra op en dienen ze niet alleen als deur, maar ook als decoratie.

Kasten op maat

Naast de industriële deuren, kunt u bij Van Galen Interieur ook een kast op maat laten maken. Ook deze kunt u helemaal naar wens ontwerpen. Wilt u een kast op maat laten maken zodat deze bij uw deuren past? Dat kan zeer eenvoudig via de website.

Deur

Neem contact op

Wilt u een industriële deur ontwerpen? Dit kunt u direct via de website doen. Daarvoor staat een handige tool online. De showroom in Barendrecht is open voor u om voorbeelden van industriële deuren te bekijken. U kunt ook contact opnemen middels het contactformulier.