Invivo Clinics: een gezonde aanpak

Heb je al eens gehoord over Invivo Clinics? Dit is een kliniek die gelooft in een gezonde aanpak van psychische klachten. Zo leer je om de mogelijkheden te benutten en om je klachten centraal te stellen. Het heeft volgens de filosofie van Acceptance and Commitment Therapy namelijk geen zin om je te richten op zaken waar je geen invloed op hebt. Richt je op zaken die nu spelen en haal daar je voordeel uit. Vechten van

Psycholoog in Amstelveen en omstreken

Invivo Clinics is in 2009 opgericht door een psycholoog in Amstelveen en Emil Prager. Beide bieden behandelingen aan aan mensen die kampen met allerlei angst- en spanningsklachten. Zij hebben een formule opgericht die een integrale aanpak biedt voor angstproblematiek. Deze wordt Freedom of Movement genoemd. Deze aanpak wordt gecombineerd met arbeid- en reïntegratieprogramma’s voor op de werkvloer. Zodoende help je te handelen naar wat je echt wilt. Je leert de weg te bewandelen die je wenst te bewandelen. Door deze positieve aanpak kan je leven zoals je dat wilt.

Behandeling

Mindfulness en meer

Bij deze kliniek kun je terecht voor een verscheidenheid aan diensten. Waaronder voor mindfulness. Dit is een breed begrip dat in heel veel vormen aangeboden wordt. Bij Invivo Clinics kun je terecht voor het professionele programma. Maar ook voor Freedom of Movement, cognitieve gedragstherapie, EMDR, running therapie en nog veel meer.

Prettige psychiater in Amsterdam

Dankzij deze psychiater in Amsterdam ben ik me op een gezonde manier veel beter gaan voelen. Waar ik vooral erg enthousiast over ben? Over het feit dat dit bedrijf niet probeerde om mijn psychische problemen weg te moffelen. Ik heb daarentegen juist geleerd om met mijn klanten te kunnen leven. Waar je psychisch ook last van hebt: Invivo Clinics biedt uitkomst voor een verscheidenheid aan klachten. Misschien zijn er klachten ontstaan door omstandigheden op het werk, of zijn er problemen in de relationele sfeer. Invivo Clinics heeft op wijze al vele mensen duurzaam kunnen helpen.

Reacties zijn gesloten.