kisten voor tuinkussens? Wij kochten deze bij Propetto!

Wanneer het mooi weer is, zitten wij graag in onze tuin. Heerlijk op onze loungestoelen, aan onze grote tuintafel. De kussens voor onze loungestoelen ruimen wij altijd daarna weer op in onze kisten voor tuinkussens. Dit is ideaal, want zo hoeven we ze niet binnen neer te leggen en nemen ze ook geen ruimte in, in ons huis. Ik vertel je graag meer over de speciale kisten die Propetto maakt.

kisten voor tuinkussensWe zochten een oplossing voor ons opbergprobleem

Wanneer je een tuin hebt, kinderen en een man met een hobby is de kans groot dat je tuin bezaaid ligt met speelgoed en hobbyspullen. Althans, dit was bij ons het geval. En de kussens voor onze tuinstoelen wilden we graag op een goede manier opbergen. We waren dus op zoek naar een oplossing waar we zowel onze tuinkussens, speelgoed en hobbyspullen in konden opbergen. Na wat zoeken kwam ik uit op de website van Propetto, waar ze onder andere kisten voor tuinkussens produceren en verkopen. Mijn interesse was gewekt en ik besloot verder op de website te kijken.

Ontzettend handig en fijn

Wij zijn gegaan voor een grote kist waar onze tuinkussens mooi inpassen én waarin plek is voor speelgoed van onze kinderen en de hobbyspullen van mijn man. Ideaal, de tuin heb ik zo opgeruimd en de kinderen kunnen zelf hun speelgoed uit de kist pakken. Wij hebben een vrij kleine schuur, dus zo’n tuinkist is ontzettend handig en fijn!

 

Reacties zijn gesloten.