Kom Vietnamees eten in Rotterdam

1 min read
vietnamees eten Rotterdam

Wil jij een keer Vietnamees eten in Rotterdam, dan moet je echt een keer bij Viet Yam komen eten. Hier is het mogelijk om kennis te maken met het Vietnamese Street Food, welk vaak te vinden is op evenementen en partijen. Dit heerlijke eten is bijzonder lekker, licht verteerbaar en gezond. Door de diverse verschillende ingrediënten smaakt het verrukkelijk.

Vooral op grote evenementen is Viet Yam te vinden. Hier kan je al kennis maken met dit heerlijke eten. Het is ook mogelijk om dit bedrijf in te huren voor een catering. Je kan dan de lekkerste gerechten laten bezorgen.

Super lekker Vietnamees eten in Rotterdam

Ben jij ook een beetje uitgekeken op de Hollandse pot en toe aan iets anders, dan is de Vietnamese keuken zeker een aanrader. Geen aardappels maar heerlijke andere gerechten zij hier te proeven.

Een paar weken geleden had ik een feest en hier stond Viet Yam met de Foodtruck. Hier heb ik voor het eerst kennis gemaakt met deze heerlijke keuken en meteen ben ik hier verliefd op geworden. Ik kan nu al uitkijken naar een evenement bij ons in de buurt, want ook hier komt deze truck staan.