Kweekkassen, van bijzonder zwaar materiaal gemaakt

De meeste kweekkassen, worden van aluminium gemaakt. Tevens komt hier dan tuinders glas in. Vaak bij storm zijn veel van deze kassen kapot. Echter een kas die je bij Kroonkas koopt kan tegen een stootje. Zo zijn deze van zwaar aluminium gemaakt en uitgevoerd met standaard 4 mm float glas en af gerubberd met een neopreen rubber voor optimale winddichtheid. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze modellen met gehard glas of polycarbonaat uit te voeren. Niet voor niets worden deze modellen met een levenslange garantie geleverd. Ben jij van plan om een eigen moestuin aan te gaan leggen, kom dan eens langs bij dit bedrijf.  kweekkassen

Zeer mooie kweekkassen in diverse afmetingen te koop

Eindelijk gaat mijn wens in vervulling. Ik ga namelijk een eigen moestuin aanleggen. Wat is nu lekkerder om uit jouw eigen tuin, lekker snoeptomaatjes, komkommers, of zelfs meloenen te kunnen halen. Omdat het in Nederland de ene keer heel erg warm kan zijn en de andere keer erg koud, wilde ik een eigen kas hebben. Bij Kroonkas heb ik verschillende kweekkassen bekeken en hier ook een keuze uit gemaakt. Hiermee kan ik zelf de temperatuur regelen en dat is gunstig voor mijn plantjes, die ik in deze kas ga planten. 

Reacties zijn gesloten.