Massage op het werk voor meer strijd tegemoet!

1 min read
TrippleEFFECT

Massage op het werk  zorgt ervoor dat jij met een gerust hart het werk kan uitvoeren. Het einde van het jaar nadert. Een periode waarin alle belangrijke taken afgesloten moeten worden zodat wij allen met een nieuwe start het jaar 2018 in mogen duiken. Echter zorgt dit natuurlijk voor een hoop stress! Vervelend aangezien jij in de avonduren ook heerlijk op de bank wilt zitten toch? Hierdoor raad ik je aan om een massage te ondergaan óp de werkvloer. Zelf was ik hier in het begin ook niet happig op. Dit omdat ik er niet vanuit ging dat het zou gaan werken. Pas nadat ik mijn eerste massage, op aandrang van collega’s, had gekregen merkte ik het verschil.

Meer rust dankzij een massage op het werk!

Nu dat ik meer rust wilde hebben, heb ik ervoor gekozen om dit vaker te gaan doen. Het lichaam ontspant op dat moment onwijs goed. Dit terwijl jij net druk bezig bent om een vergadering voor te bereiden. Wij hebben er specifiek voor gekozen om een stoel te laten komen waar je op kunt zitten. Hierop zul je gemasseerd worden door de stoel zelf. Een stuk meer rust en bovendien ook een beter beeld met hetgeen wat je wenst te behalen!