Wat je moet weten over de Maxi cosi Axiss

De Maxi cosi Axiss is een nieuw model van het welbekende autostoeltjes merk Maxi cosi. Dit autostoeltje is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer negen maanden tot vier jaar en kan een gewicht dragen tussen de 9 en 18 kilo. Al decennia lang staat het merk Maxi cosi voor veiligheid van kinderen tijdens het vervoeren met de auto. Daarin ontwikkelen zij zichzelf telkens om op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. De nieuwste oplossing is de Maxi cosi Axiss. Vooral voor ouders of grootouders die last hebben van rugklachten is dit stoeltje een uitkomst. De nieuwe technologie van de Axiss maakt het namelijk een stuk makkelijker om je kind in- en uit het stoeltje te tillen.
Babykoop
Wat is er nu zo bijzonder aan de Maxi cosi Axiss?
Het revolutionaire aan de Maxi cosi Axiss, is dat het stoeltje 90 graden kan draaien. Hierdoor kan je het stoeltje, voordat je kind instapt, naar je toe draaien. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker je kleintje in het stoeltje helpt en je jezelf niet in allerlei moeilijke bochten en posities hoeft te wringen. Wel zo prettig voor je rug. Ook voorkomt dit dat je bijvoorbeeld per ongeluk, terwijl je je kind in het stoeltje zet, het hoofdje van je kind tegen de hoofdsteun stoot. Met de Maxi Cosi Axiss zijn al deze ongemakken voor zowel jou als je kind verleden tijd en kan iedereen zorgeloos genieten van een veilige en comfortabele auto rit. Als je kind eenmaal zit, draai je de Maxi cosi Axiss gewoon weer terug in positie waardoor je kind weer recht naar voren kijkt. Zo makkelijk gaat het.

Andere eigenschappen van de Maxi cosi Axiss
Naast het revolutionaire negentig graden draai systeem, beschikt de Maxi cosi Axiss ook over een hoes die je gemakkelijk van het stoeltje af kunt halen en vervolgens kunt wassen. Dat komt goed van pas als er een keer over heen is geknoeid. Ook heeft het stoeltje, zoals je gewend bent van de Maxi cosi autostoeltjes, lekker stevige vullingen in de leuningen. Hierdoor zal je kind lekker comfortabel zitten tijdens de auto rit.

Reacties zijn gesloten.