Motorhelm Arai kopen via het internet?

1 min read
Motorprofiel

Motorhelm Arai kopen via het internet? Is dit verstandig? Een vriend van mij heeft onlangs zijn rijbewijs voor de motor gehaald. Nu wil ik maar al te graag een prachtig cadeau geven. Als eerste dacht ik aan het geven van een gave helm. Nu moest ik alleen nog een bedrijf zien te vinden waar het mogelijk is om een helm te kunnen kopen. Bovendien is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat de juiste maat wordt gekocht. Niet dat hij alsnog naar de winkel moet gaan om het te ruilen. In de eerste instantie wilde hij graag zijn scooterhelm blijven gebruiken voor op de motor. Mijn mening is dat als je het rijbewijs behaald, dat je dan ook het recht hebt op een nieuwe helm toch?

Motorhelm Arai kopen

Zoektocht online en dan de Motorhelm Arai kopen

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken en kwam ik al vrij snel terecht op de website van Motorprofiel. Op deze website vond ik diverse modellen en diverse maten. Bovendien kon ik het eventueel retourneren mocht ik toch nog de verkeerde hebben gekocht. De maat van de scooterhelm had ik gekregen en op basis daarvan was ik gaan zoeken in het assortiment. De bestelling is geplaatst en nu maar hopen dat hij de helm net zo leuk vind als ik!