Prijs pallets in de vorm van een éénmalige pallet of wegwerppallet

1 min read
prijs pallets

Dat er zoveel verschil is in prijs pallets, daar ben ik sinds kort ook achter. De modellen voor éénmalig gebruik, worden meestal na afloop als vuurhout gebruikt. Althans dat was altijd bij ons in de familie. Als er iemand ging verhuizen werden deze houten bodems besteld. Daarmee werd snel en handig verschillende meubels naar de nieuwe woning verhuisd. Na afloop werden deze in stukjes gehakt en verbrand. 

Tegenwoordig heb je de keuze uit éénmalig gebruik, maar ook uit de  europallet of blokpallet die gemaakt zijn voor langdurig gebruik. Voordeel van een europallet is dat je deze na afloop kan inleveren. Als het ware krijg je dan je statiegeld weer terug. prijs pallets

Tegenwoordig zijn wij op de euro prijs pallets overgestapt

Wanneer er nu iemand in de familie gaat verhuizen, bestellen wij alleen maar de europallets. Op deze manier blijven wij niet met overtallig hout zitten, waar verder niets mee gedaan wordt. Nu bestellen wij online de nodige hoeveelheid en laten deze netjes bezorgen. Afhankelijk van hoeveel je besteld is het na afloop eventueel ook mogelijk om het weer op te laten halen. Dit is een geweldige service, waar wij graag gebruik van maken. Echt een top service van een top bedrijf!