Regel camerabeveiliging tijdelijk met werknemer erbij

Wie met zijn evenement of organisatie regelmatig van locatie wisselt, heeft vaak te maken met gedoe als het aankomt op beveiliging. Want je moet telkens weer een nieuwe plek leren kennen en hier je maatregelen op aanpassen. Gelukkig kun je camerabeveiliging ook tijdelijk aanschaffen. Bij echt goede bedrijven bieden ze vaak de volgende diensten aan:

  • Een of meerdere camera’s op locatie geplaatst door professionals
  • Een medewerker op locatie om de beelden in de gaten te houden
  • Hulp bij het verplaatsen van de camera’s naar een nieuwe locatie

Grote evenementen

Als je een groot evenement organiseert, dan is veiligheid heel belangrijk. Denk daarbij bijvoorbeeld aan festival of reizende shows. In die situaties heb je ook nog te maken met behoorlijk veel bezoekers. Dat is natuurlijk iets dat je wil, maar meestal betekent meer bezoekers ook meer risico. Meerdere camera’s gericht op drukke of juist onoverzichtelijke plekken kan daardoor de veiligheid van je team, je bezoekers en jouzelf garanderen. 

Beelden controleren

Het is in veel situaties een goed idee om iemand live mee te laten kijken met de beelden. Achteraf zien wat er mis ging is ook goed, maar daar heb je op het moment zelf niks aan. Heb je geen personeel beschikbaar om deze beelden in de gaten te houden? Dan kun je ervoor kiezen om iemand in te huren om dit te doen.

Reacties zijn gesloten.