Riool ontstoppen in Lelystad ook op feestdag

2 min read
Riolering

Riool ontstoppen in Lelystad is waar ik mee te maken had. Dit kan zomaar nodig zijn als je een probleem hebt aan de riolering. Echter kom je hier pas achter wanneer het te laat is en dan heb je spoedig een vakman nodig die je van het probleem afhelpt. Onlangs heb ik een andere woning gekocht waar veel aan moest gebeuren. Dit vind ik helemaal niet erg want nu kan ik alles volledig naar mijn zin maken. Enfin, tijdens het klussen wilde ik natuurlijk wel gewoon gebruik maken van het toilet. Maar het toilet spoelde niet goed door. Ik besloot hier niet meteen iets aan te laten doen. Het was namelijk de bedoeling om een nieuwe toiletpot te plaatsen en wilde dan te zijner tijd het riool laten doorspoelen. Want dat er ergens een verstopping zat, was wel duidelijk. 

Toen ik vorige week met goede moed en wel aankwam in mijn woning om verder te gaan met verbouwen. Werd ik bij binnenkomst verrast door een enorme stank. Het toilet was inmiddels overspoeld en ik besloot direct een bedrijf uit de buurt te bellen. Op mijn mobiel toetste ik riool ontstoppen in Lelystad in en toen kwam ik uit op RVS- Rioolservice. Omdat het een feestdag was, had ik de angst dat niemand zou opnemen.

Riool ontstoppen in Lelystad

Riool ontstoppen in Lelystad snel geregeld

Gelukkig kon riool ontstoppen in Lelystad ook op deze feestdag worden verzorgd. Binnen een kwartier kwam er een bus voorrijden met alle spullen die nodig zijn om het probleem te kunnen verhelpen. De man was erg vriendelijk en ging direct aan de slag met de hoge druk. Na een poosje was de verstopping doorgespoeld en hier was ik erg blij mee. Ik zat er natuurlijk  niet op te wachten dat de stoep voor aan mijn huis moest worden open gebroken. Kortom, ik ben zeer tevreden over de uitstekend goede dienst van dit bedrijf. 

Riool