Tip: sportvasten Rotterdam

1 min read

Al een lange tijd vond ik mezelf te dik. Ik ben daarom gaan kijken voor oplossingen en kwam terecht bij de menu coach. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring in de sport branche en weet precies wat er nodig is om bepaalde doelen te halen. Zo ondersteunen zij bij voeding, personal training en lichaamshoudingen. 

Resultaten worden voor 70% gebaseerd om voeding en 30% op training. Het is daarom ontzettend belangrijk om een passend schema te hebben. Ik ben daarom gaan kijken onder ”sportvasten Rotterdam” en kwam terecht op deze website. Wat opviel was dat zij beschikken over een uitgebreide dienstverlening en dat er ook zeer positief over geschreven wordt op het internet.

Resultaten

Als je echt wilt sportvasten in Rotterdam is dit bedrijf echt een aanrader. Er wordt veel aandacht aan je besteed en al gauw merk je resultaten. Zo viel ik rond de 2k per week af. Binnen twee maanden was ik al 17kg kwijt. Dit heb je natuurlijk aan jezelf te danken, maar ook zeker met dank Erica van de menu coach. Zij blijft je motiveren om door te gaan en voordat je het weet heb je het gewenste resultaat behaald.

Bekijk de website voor meer informatie over de diensten die zij aanbieden.