Tip: terras windschermen

1 min read

Ik ga het vandaag hebben over terras windschermen. De reden? Dankzij een windscherm is het een stuk lekkerder om op een terrasje te gaan zitten. Pas geleden was ik bij een vriend, deze vriend heeft een eigen restaurantje met een prachtig terras. We zaten samen op het terrasje en ik begon het eigenlijk best wel koud te krijgen, dit kwam vooral door de wind.

Ik vroeg mijn vriend dan ook waarom hij geen windschermen had. Hij vertelde me dan ook dat dit eigenlijk wel een goed idee was. Hij was ervan overtuigd dat dit eigenlijk ook meer klanten zou opleveren, daarom besloten we samen om het internet op te gaan, hier hoopte we de beste aanbieder te vinden.

De juiste keuze

Op het internet kwamen we uiteraard veel aanbieders tegen. Maar alleen op de website van Xterior kwamen we een aanbieder tegen die precies het model had dat wel op het terras van mijn vriend zou passen. Uiteindelijk bestelde hij er hier een paar van zodat niemand op het terras nog last zou hebben van wind. Dit blijkt achteraf een zeer goed idee te zijn geweest. Niemand heeft nu nog last van de wind op het terras.