Transport naar Engeland of Duitsland vervoeren?

Wilt u uw Transport naar Engeland of uw transport naar Duitsland graag uitbesteden? Dan bent u van harte welkom bij Sintrex, een internationaal transportbedrijf. Welke bestemmingen dan ook: wij transporteren uw goederen snel, soepel en veilig. Naar bestemmingen als Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Rusland vervoeren onze chauffeurs de meeste ladingen. Naast gewone transport bieden wij ook spoed transport en zwaar transport naar bijvoorbeeld Engeland.

Transport naar Engeland | Snel, betrouwbaar, soepel & veilig

  • Alles in één internationaal transportbedrijf
  • Wereldwijde transporten naar landen binnen en buiten Europa
  • Specialisatie in transport naar Duitsland, Frankrijk of Rusland
  • Snel, betrouwbaar, soepel & veilig transport en douaneformaliteiten
  • Ervaren douane-expediteurs
  • Bieden ook spoedtransport, beveiligde goederen opslag
  • 4 vestigingen: Nederland, Duitsland, Rusland en Letland

Voor goederen transport naar landen binnen en buiten Europa kiest u voor Sintrex. Vul de offerte in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vervoer per boot

Transport van Nederland naar het Verenigd Koninkrijk

Wij transporteren naar heel het Verenigd Koninkrijk. Dus ook naar Wales, Schotland, en zelfs naar Ierland. Het vervoer gaat via land, zee of per vliegtuig.

De Brexit en de gevolgen voor de transport

Met de Brexit in aantocht denkt u wellicht dat transport richting het Verenigd Koninkrijk moeizamer gaat verlopen. Aan de ene kant klopt dit: 5 miljoen extra douane aangiften gaan er komen door de Brexit. Aan de andere kant heeft u geen last van de Brexit. Wij nemen alle bijbehorende administratie op ons. Ook helpen wij u met andere douane gerelateerde zaken. Zoals vergunningen en andere documenten.

Vervoer per vliegtuig

Transport naar Duitsland

In Duitsland heeft Sintrex een opslagloods gevestigd. Deze opslagloods heeft een grootte van ongeveer 3500 m2 met een hoogte van 6,5 meter. Zodoende is er altijd voldoende ruimte aanwezig voor een tijdelijke opslag. De loods wordt gebruikt voor het distribueren van uw goederen. Of het ompakken, inpakken of uitpakken van ladingen. Ideaal als u een transport naar Duitsland overweegt.

Spoed transport naar Frankrijk

Wij begrijpen maar al te goed dat sommige producten met spoed vervoert moeten worden. Daarom hebben wij een koerierstak opgericht: ABC Koerier. Hiermee bieden wij naast onze reguliere transport ook spoed transport naar bijvoorbeeld Frankrijk. De chauffeur staat 24/7 voor u klaar en is binnen 20 minuten bij u op locatie.

Transport naar Rusland

In Moskou, de hoofdstad van Rusland, zit een van onze vestigingen. Rusland is een moeilijk land om zaken mee te doen. De Russische wetgeving verandert bijna dagelijks. Daardoor is het erg lastig om vaste afspraken te maken over de transittijd, duur van een verklaring en de kosten aan invoerrechten. Daarnaast verloopt de communicatie soms niet soepel. Inmiddels na enkele jaren vinden wij aardig onze weg in Rusland.

Sintrex

Vraag direct een offerte aan

Doe nu een aanvraag voor transport naar Engeland en boek direct. Of vraag eerst een offerte aan.

Reacties zijn gesloten.