Transportverzekering, vrachtwagenverzekering of wagenpark verzekering afsluiten?

Heeft u een transportbedrijf? Dan heeft u vast al eens over een verzekering nagedacht. Er is op het gebied van verzekeringen veel mogelijk én nodig. Zo kunt u een transportverzekering, vrachtwagenverzekering, wagenparkverzekering of een cyberrisico verzekering afsluiten. Deze verzekeringen kunt u allemaal afsluiten bij Truckpolis. Maar wat houdt iedere verzekering precies in? Daar vertellen we in dit artikel meer over. Lees gauw verder.

Transportverzekering afsluiten?

Wanneer je transporteurs veel op de weg zijn, is het aan te raden om een transportverzekering af te sluiten. Deze verzekering zorgt er namelijk voor dat alle schade die tijdens het vervoer voorkomt, compleet gedekt is. Die verzekering is dus heel erg belangrijk. Je wilt immers wel verzekerd zijn voor eventuele schade. Anders loop je echt ontzettend veel geld mis.

Transportverzekering

Vrachtwagen verzekering

Bij een transportverzekering kun je er over nadenken om een vrachtwagen verzekering af te sluiten. Dit is mogelijk voor maximaal 15 vrachtwagens. Dat is heel belangrijk voor mensen die werken met vrachtwagens. Vrachtwagens zijn in veel gevallen namelijk de meest kostbare bezittingen van een bedrijf. Door voor deze verzekering te kiezen, ben je verzekerd voor de schade die je chauffeur of iemand anders maakt aan de vrachtwagen.

Wagenpark verzekering

Beschik je als ondernemer over meerdere voertuigen? Misschien heb je wel vrachtwagens, bestelauto’s, trailers en allerlei andere rijtuigen in je bezit. Je wil natuurlijk dat eventuele schade altijd vergoed wordt. Kies er dan voor om een wagenpark verzekering af te sluiten bij Truckpolis. Deze verzekering wordt ook wel een collectieve autoverzekering genoemd. Daarnaast kom je vanaf 5 voertuigen al in aanmerking voor wagenparkkorting.

Truckpolis.nl

Cyberrisico verzekering

Dit is een vrij nieuwe bedreiging en dus een vrij nieuwe verzekering. Dit is tegenwoordig heel erg belangrijk. Het is misschien even wennen, maar het zal binnenkort net zo normaal zijn als een brandverzekering bijvoorbeeld. Door je hiertegen te verzekeren middels een cyberrisico verzekering wordt eventuele schade vergoed. Bijvoorbeeld de kosten van het forensisch onderzoek en kosten voor extra klantondersteuning.

Reacties zijn gesloten.