Uitzendbureaus Spijkenisse

Bent u een werkzoekende en heeft u hulp nodig van een uitzendbureau in Spijkenisse? Personeelsdiensten Hoeksche Waard help u graag bij het helpen van een baan. Of u nou een vaste baan zoekt of werk voor een bepaalde tijd. Op een persoonlijke en gedreven wijze zorgen de medewerkers van Personeelsdiensten Hoeksche Waard dat u de juiste match vindt met een werkgever. 

Bij PDHW kijken de werknemers verder dan het cv van een persoon. De medewerkers kijken ook goed hoe een persoon is. Het proces verloopt dan ook erg persoonlijk zodat de werknemers ook de perfecte baan vinden voor de werkzoekende. 

Nieuwe baan door uitzendbureau Spijkenisse 

Voordat ik het traject inging bij Uitzendbureau Spijkenisse stond ik al bij velen uitzendburaus ingeschreven. Echter heb ik van geen van deze bureaus wat gehoord. Ook was er haast tot geen contact. Bij PDHW ging het al meteen anders en beter. Ik kon direct langskomen voor een gesprek met één van de medewerkers. Dit gesprek verliep zeer fijn, we hebben mijn cv goed bekeken en we hebben gepraat over mij als persoon zelf. Het contact bleef zeer persoonlijk en duidelijk. Na een korte tijd had ik een match met een werkgever.

Door PDHW heb ik nu een zeer leuke baan die echt bij mij past. Zonder PDHW had ik dit baantje nooit gehad. Bent u ook werkzoekend? Dan raad ik u aan om eens een kijkje te nemen op de website

Reacties zijn gesloten.