Wasbare zwemluier

Het was weer tijd om te zwemmen met mijn kindje van net een jaar oud. Je kunt niet zomaar een luier gebruiken, want die zuigt zich helemaal vol met vocht. Ik gebruikte al een tijdje de herbruikbare luiers van Billie Wonder. Na even nadenken besloot ik ook wasbare zwemluiers te bestellen. Deze luiers brengen namelijk een hoop voordelen met zich mee. Los van het feit dat het zeer duurzaam is, natuurlijk. Over die voordelen vertellen we je vandaag meer.

Zwemluiers

Voordelen van een zwemluier die wasbaar is

Een zwemluier die wasbaar is brengt vele voordelen met zich mee. Waaronder het feit dat de ontlasting netjes in de luier blijft zitten. Daarnaast gaan de zwemluiers door de drukknoopjes aan de zijkant makkelijk aan en uit. Dat is wel zo fijn voor je kindje. Daarnaast zit de luier ook nog eens heel erg comfortabel. Hij zuigt zich niet helemaal vol met water zoals een gewone luier wel zou doen. Je kindje kan gewoon heerlijk spelen in het zwembad.

Wasbare zwemluiers van verschillende merken

In de webshop van Billie Wonder vind je zwemluiers van verschillende merken. Waaronder van de merken ImseVimse en Totsbots. Doordat hier verschillende merken verkocht worden, kun je helemaal zelf kiezen welk merk je het best bevalt. Wist je dat hier zelfs ook waterschoenen kunt bestellen? Je bent meteen helemaal klaar om naar het zwembad te gaan.

overbroekje

Fijne webshop voor wasbare luiers

Ik heb niets meer dan lof voor Billie Wonder. Het is naar mijn mening echt een hele prettige webshop voor wasbare luiers. Ook voor wasbare zwemluiers, dus. Dit bedrijf is opgericht door twee moeders die tijdens hun zwangerschap al besloten om geen wegwerpluiers te gebruiken. Die brengen namelijk onwijs veel afval met zich mee. Daarnaast vinden ze het heel erg belangrijk om natuurlijke producten en materialen te gebruiken voor hun kinderen. Dat vind ik ook heel erg belangrijk. Daarom bestel ik al sinds mijn zwangerschap producten bij Billie Wonder. Het werkt zo makkelijk. Ik ben fan!

Reacties zijn gesloten.